Petitie om Johnny Depp terug te brengen in 'Pirates of the Caribbean' scoort bizar goed

Petitie om Johnny Depp terug te brengen in 'Pirates of the Caribbean' scoort bizar goed

Met nu maar liefst 600.000 handtekeningen.

Tot Disney een volledige castlijst vrijgeeft voor de twee Pirates of the Caribbean-films die het in de maak heeft, zullen fans blijven hopen dat Johnny Depp terug kan keren als Captain Jack Sparrow.

Hoewel de kans vrij klein is dat Johnny Depp terug keert in een nieuwe film, en hij de afgelopen twee decennia het voornaamste verkoopargument van Disney was voor de films, lijkt een terugkeer er niet in te zitten. Toch hopen heel wat mensen dat het toch gaat gebeuren.

Populaire petitie
Op Change.org tekenden maar liefst 600.000 mensen een petitie om Depp toch weer terug te brengen in een nieuwe film. De fans hopen nu de 1.000.000 handtekeningen te kunnen bereiken, wat een knappe prestatie zou zijn.

De starters van de petitie geven met name aan niet te begrijpen waarom Depp niet meer terug mag keren, terwijl hij de franchise sinds 2003 gedragen heeft. Bovendien maakt de franchise volgens hen geen kans zonder Depp.

Disney hoopt echter het ongelijk van deze mensen te kunnen bewijzen en zet in op twee verschillende Pirates of the Caribbean-projecten. Een van de films weten we van dat deze om vrouwelijke piraten moet draaien, aangevoerd door Margot Robbie. Van het andere project is zo'n beetje niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair