Celebrity

Monica Bellucci in zeer spannend pakje aan het koken

De 56-jarige Bellucci blijft een prachtige vrouw.

door FilmTotaal om 08:40 in Celebrity
Een paar dagen geleden zagen we Actrice Monica Bellucci nog in een doorschijnend jurkje en dit keer zien we haar in een body op een stijlvolle foto in de keuken. Een beetje vreemd, maar wel lekker...

De actrice is ondertussen al aardig op leeftijd, maar nog altijd is de Italiaanse actrice uit minder recente films als Bram Stoker's Dracula (1992), Malèna (2000) en The Passion of the Christ (2004) een oogappeltje.

De laatste jaren zagen we haar ook nog in een aantal grote films, zoals Spectre uit 2015 en Spider in the Web uit 2019. Op haar IMDb-pagina zien we op dit moment niet zo'n opvallende titels, met de films Les Fantasmes, Siccità, Memory en La Befana vien di notte: Le origini en de miniserie Radical Eye: The Life and Times of Tina Modotti waarin ze de bewuste Tina speelt.

In body op Instagram
De afgelopen dagen deelt ze op Instagram heel wat foto's van zichzelf uit het magazine Madame Figaro Paris. Veel heeft ze niet bij de foto's te zeggen helaas, maar de plaatjes zijn zeker de moeite waard om even te aanschouwen.


Zien hoe de 56 jarige Monica eruit ziet in haar body? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair