Algemeen

Twee nieuwe Godfather films?

door Clint op 11.11.2006 om 13:37 in Algemeen
Er gaan al bijna tien jaar geruchten over een vierde Godfather film. Francis Ford Coppola zou terugkeren om het verhaal te schrijven en te regisseren en Leonardo DiCaprio zou een jonge Sonny Corleone spelen. Om de kosten te drukken zou de film opgenomen worden in Australië. Dit plan is nooit van de grond gekomen, maar nu de twee nieuwe Godfather boeken (The Godfather’s Revenge en de Godfather Returns) van Mark Winegardner het zo goed doen, lijkt Paramount Pictures interesse te hebben in één of twee films.

Volgens een bron binnen Paramount hebben de films sinds een maand een ‘actieve ontwikkeling’ status, wat inhoudtdat de productie binnen nu en een jaar zou kunnen beginnen. De bron vertelde ook dat voor The Godfather Returns de hele cast van de originele film opnieuw gecast moet worden, aangezien het verhaal zich afspeelt tussen de eerste twee films. De casting voor The Godfather’s revenge zal iets simpeler zijn, omdat het verhaal vertelt hoe Tom Hagen bij de Corleone’s terecht is gekomen.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rubbert

Avatar

Nee echt dat dit niet mag gaan gebeuren hoor!

Sundance Kid

Avatar

NEE! DOE HET NIET! NIET DIE CAPRIO! NIET EEN NIEUWE GODFATHER!! LEER VAN GEORGE LUCAS, STUK VUIL!!! :'(

Tribulo

Avatar

Totaal onnodige verfilmingen. Daarnaast ging het bij de derde Godfather al bergafwaarts. Niet doen dus

tukkerstein

Avatar

Eigenlijk ging het bij de tweede bergafwaarts. De eerste is best interessant, boeiend, veel sfeer en spannende stukjes + briljant acteerwerk. Deel 2 heeft behalve sfeer en briljant acteerwerk niets meer dan deel 1. Langdradig, weet totaal niet te boeien. Deel 3 ben ik daarom ook maar nooit aan begonnen.

Angelater

Avatar

Vind dat de bovenste gelijk hebt en daarnaast: Revenge en Returns? beetje doorsnee titels.
Maar men moet ook niet gaan zeuren, want als er een misdaad/maffia film uitkomt gaat gelijk iedereen zeiken dat ze The Godfather willen remaken...

Deweb

Avatar

Sundance Kid "NEE! DOE HET NIET! NIET DIE CAPRIO! NIET EEN NIEUWE GODFATHER!! LEER VAN GEORGE LUCAS, STUK VUIL!!! :'("


Wat is de laatste film die je hebt gezien met DiCaprio? Als dat Titanic en/of The Beach waren, dan raad ik je aan om een recentere film met hem te bekijken zoals de films die hij met Scorsese heeft gemaakt.

JB

Avatar

Deweb "Wat is de laatste film die je hebt gezien met DiCaprio? Als dat Titanic en/of The Beach waren, dan raad ik je aan om een recentere film met hem te bekijken zoals de films die hij met Scorsese heeft gemaakt."

Eens, maar dat Coppola van Lucas moet leren, daar heeft Sundance Kid dan weer wel gelijk in.

Queenfan

Avatar

Mario Puzo wilde het destijds erg graag..dus als ze zijn idee/halve script verder uitwerken en zo goed als mogelijk de complete crew/cast bij elkaar weten te krijgen dan zie ik het erg graag gebeuren Smiley face

Memento

Avatar

Nee, doe het niet

ash_

Avatar

tukkerstein "Eigenlijk ging het bij de tweede bergafwaarts. De eerste is best interessant, boeiend, veel sfeer en spannende stukjes + briljant acteerwerk. Deel 2 heeft behalve sfeer en briljant acteerwerk niets meer dan deel 1. Langdradig, weet totaal niet te boeien. Deel 3 ben ik daarom ook maar nooit aan begonnen."
Tja, ik vind deel 2 in alle opzichten een betere film dan deel 1: meer diepgang door een beter uitgewerkt plot met boeiender ontwikkelingen, en een mooie parallelvertelling tussen de opkomst van Don Vito Corleone en de (morele) ondergang van Michael Corleone.

Deel 3 is inderdaad minder dan deel 1 en 2 maar nog steeds een film die heel ver boven het gemiddelde is. Onderschat wat mij betreft. Ik sta dan ook in principe niet bij voorbaat negatief tegenover een nieuw deel al vraag ik me wel af wat de afwezigheid van Mario Puzo met het verhaal zou doen.

jeffie

Avatar

NEEEEE!!!!!!! slechte idee van het jaar!!!!
Dont mess with the Godfather.
Ik vind deel 1 de beste Godfather film, I'll make him an offer he cant refuse:W

Lastwish

Avatar

Het lijkt mij logischer om een spin-off van The Godfather te maken. Puzo heeft in zijn boek de Siciliaan, een aparte rol voor Michael Corleone weg gelegd. Lijkt mij dat dit meer succes zou hebben dan een regelrecht vervolg.

eddie1971

Avatar

Lol om de kosten te drukken helemaal down under om daar te filmen hehehe, grappig

MrMister

Avatar

Hahaha, die sequel-namen al :P:P Godfather's revenge en returns omg hoe lame ....doe toch maar niet

Rarara

Avatar

MrMister "hahaha, die sequel-namen al :P:P Godfather's revenge en returns omg hoe lame ....doe toch maar niet"

precies 1 grote grap dit bericht 8-)

Thyplosion

Avatar

Sundance Kid "NEE! DOE HET NIET! NIET DIE CAPRIO! NIET EEN NIEUWE GODFATHER!! LEER VAN GEORGE LUCAS, STUK VUIL!!! :'("


Hm de eerste twee delen waren niet perfect van SW maar Revenge of the Sith overtrof alle delen....

Maar doe toch maar niet...

leipe-indo

Avatar

Het idee om de gehele cast terug te brengen van de originele film kan toch al niet... marlon brando is al dood... en de rest is ook al wat ouder geworden... en zal er waarschijnlijk ook geen zin meer in hebben...

SunChaser

Avatar

Lastwish "Het lijkt mij logischer om een spin-off van The Godfather te maken. Puzo heeft in zijn boek de Siciliaan, een aparte rol voor Michael Corleone weg gelegd. Lijkt mij dat dit meer succes zou hebben dan een regelrecht vervolg."


Die is al verfilmd.

Konami

Avatar

Is het al 1 april? Od is dit de volgende ramp na 11 september?

nieuwslaatste nieuws

meest populair