Algemeen

Eerste foto's van Ms. Marvel in haar kostuum!

De nieuwe heldin in het Marvel Cinematic Universe.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Dit eerste Marvel-serie op Disney+ rond een compleet nieuw personage binnen Marvel Cinematic Universe debuteert nog dit jaar en deze zal gaan over de jonge heldin Kamala Khan. Zij zal uitgroeien tot Ms. Marvel.

Nu hebben we hieronder een eerste foto van actrice Iman Vellani in het superheldenkostuum van Ms. Marvel en dat mag best een opvallend kostuum genoemd worden. De foto's werden gemaakt op de set van de Marvel-serie Ms. Marvel.

Ms. Marvel in haar echte kostuum
Eerder zagen we Vellani al in haar zelfgemaakte kostuum, maar onderstaande foto's, allemaal te zien op de website van Just Jared, tonen aan dat ze ook een professioneler kostuum zal dragen dat meer wegheeft van hetgeen uit de comics.

Van Vellani is al bekend dat ze ook te zien zal zijn in Captain Marvel 2 waarin uiteraard ook Brie Larson te zien is, het grote voorbeeld van Kamala Khan. Die film verschijnt eind 2022 en Ms. Marvel staat gepland voor het najaar van 2021.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Niet zo marvellous.

Moet meer zien

RogueWon

Avatar

Eens met sunspot, ziet er raar uit. Dat masker werkt op een of andere manier niet.

Master Of Films

Avatar

Wacht eens even. Dit is echt? Smiley face Ik dacht dat zij een cosplayer was.

geekalert

Avatar

Het werdt tijd dat we een moslim superheld krijgen maar this ain't it (qua kostuum). Ben groot fan van de strips dus ik heb hoop voor de show

STYD

Avatar

Grappig hoe mensen altijd kunnen reageren op een foto.
Blijft het funny vinden. Ik zou gewoon de eerste trailer afwachten. Het is ook een serie ipv film, dus ook gewoon een seriebudget.

Decepticon

Avatar

@STYD,
Nee hoor, de Marvel series hebben film budgets. Zowel het hele seizoen van WandaVision als Falcon and the Winter Soldier kostten 100 tot 150 miljoen dollar om te maken en dat is ook duidelijk te zien in set design en VFX.
De Netflix Marvel series en de CW DC series hebben niet zo'n hoog budget en zien er ook bij lange na niet zo goed uit.

RogueWon

Avatar

@STYD: Je vindt heel veel dingen grappig. Leuk om te horen! Maar het is toch niet meer dan normaal om een eerste indruk te geven op een foto? Dat betekent toch niet dat we met z'n allen gelijk een oordeel vellen over de hele serie?

STYD

Avatar

Film budget?? Je weet dat een serie een langere runtime heeft dan een speelfilm? Dus jij wil zeggen dat er geen enkele verschil in vfx enz is? Oke oke.

@rw: als iemand zegt van 'is dit echt en dacht dat het een cosplayer was' dan krijg ik wel het gevoel dat deze medeFt'er weinig vertrouwen in de serie heeft en het niet serieus neemt.

Dus ja, dat is wel grappig ????. Weet ook niet wat je bedoeld met 'allen'?

Lurking metafan

Avatar

In de comics worden de superheldenkostuums extra schitterend gemaakt door het stilistische talent van de tekenaar. In live action ben je dan meer gebonden aan de wetten van de werkelijkheid en (een cape wappert bijv. nooit zo artistiek tenzij) wat het CGI budget toelaat.

Dat is mooi te zien aan Wanda's Scarlet Witch kostuum in de Halloween aflevering en in de finale van Wandavision: beiden waren in principe trouw aan de comics, maar het finale kostuum van Scarlet Witch zag er vele malen epischer uit dan de Halloween versie.

Ik vind Ms Marvels kostuum hier nog niet zo indrukwekkend, maar we zullen zien hoe het eruitziet na editing in de serie zelf.

Maac

Avatar

STYD "Grappig hoe mensen altijd kunnen reageren op een foto.
Blijft het funny vinden. Ik zou gewoon de eerste trailer afwachten."
Maar het artikel gaat over een foto, dan is het toch niet gek om te reageren op de inhoud van deze foto? Als men hier iets van een trailer zegt wordt er ook altijd geroepen dat je de film maar moet afwachten. Dat is pas 'funny'.

RogueWon

Avatar

@STYD: ok bedankt voor de uitleg. Je verwijst in je eerste reactie dus naar slechts één persoon. Ik snap echter niet wat grappig is aan MoF's reactie of zijn gebrek aan vertrouwen in de serie, maar misschien ligt dat aan mijn gevoel voor humor.
Met 'allen' bedoel ik jouw verwijzing naar 'mensen' maar dat is al opgehelderd.

GreenHornet

Avatar

Ze is wel erg dik, gaan ze haar nog smaller maken post production.

NieuwsFilm

meest populair