'John Wick: Chapter 2' en '3' moeten eraan geloven in een nieuwe Honest Trailer

'John Wick: Chapter 2' en '3' moeten eraan geloven in een nieuwe Honest Trailer

Dat de films wat logicasprongen maken, moge duidelijk zijn.

Met zo weinig nieuwe grote bioscoopreleases, hebben de Screen Junkies besloten zich te richten op wat andere films om belachelijk te maken in nieuwe Honest Trailer. Vandaag is de John Wick-franchise aan de beurt.

In de nieuwe Honest Trailer nemen de Screen Junkies de films John Wick Chapter 2 en Chapter 3 op de hak. In hun trailer wijzen ze er niet alleen op dat het woord tafel wel heel vaak valt (in verwijzingen naar de High Table).

Ook nemen ze het criminele netwerk dat bestaat flink op de hak. Hoe onwaarschijnlijk is het immers dat deze onderwereld nog altijd geheim is? Het lijkt wel alsof daklozen ook in het complot zitten. Dat en meer hoor je in onderstaande Honest Trailer.



Meer films
Er zitten nog meer films in de franchise rond John Wick aan te komen. Filmstudio Lionsgate wil er een megafranchise van maken, en werkt niet alleen aan nieuwe films, maar ook aan een televisieserie die draait om de onderwereldhotels van de franchise.

Acteur Keanu Reeves speelt de hoofdrol van John Wick in de films, een getergd moordenaar die sinds hij wraak nam voor de dood van zijn hondje behoorlijk in de problemen is geraakt.

NieuwsFilm

meest populair