'The Predator' had eigenlijk een einde met Newt én met Ripley!

De film flopte helaas enigszins.

Het was de hoop dat met The Predator de franchise weer nieuw leven ingeblazen zou zijn. Helaas vonden onderweg bepaalde veranderingen aan de film plaats, waardoor het eindresultaat behoorlijk tegenviel.

Stuntvrouw Brianna Watkins deelde interessante details over het einde dat regisseur Shane Black oorspronkelijk gepland had voor de film. Zo blijken Ellen Ripley en Newt uit de Alien-films een rol gehad te hebben.

Heel anders
"Shane Black regisseerde mij in de hoofdunit, begon Watkins over de scènes voor het alternatieve einde die ze opnam. In de scène met Newt had ik een paar regels tekst, die hij ook regisseerde. Je zou dan gezien hebben hoe ik uit de capsule kwam en interactie had met andere personages. Dat kon je ook zien in een gelekte foto van achter de schermen."

"Dat was geweldig want voor mijn gevoel speelde ik op dat moment echt een volwassen versie van Newt. Het was een waarschuwing, maar ook een moment om de wapens op te pakken."

Klonen en tijdreizen
Interessant is dat ze ook vertelde dat het idee was om in latere films het verhaal van Newt helemaal uit de doeken te doen. Dat had onder meer te maken met "tijdreizen, klonen en genetische verbeteringen. Het achtergrondverhaal hing af van welk einde ze uiteindelijk zouden gebruiken."

Tot slot vertelde Watkins dat ze ook als body double mocht figureren als Ripley. "Dat was nog een alternatief einde waar men over nadacht. Als Ripley moest ik in de capsule blijven liggen met mijn ademmasker op."

NieuwsFilm

meest populair