Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Mitchells vs. the Machines (2021)
Regie: Michael Rianda en Jeff Rowe | Cast: Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, e.a.
De slimme spraakassistente Pal is uit op wraak nu zij door een update dreigt te verdwijnen. Katie Mitchell, een kunstzinnig buitenbeentje, wordt toegelaten tot de filmacademie en moet daarom verhuizen. Haar vader Rick staat erop dat de hele familie meereist om haar daarnaartoe te brengen. Maar dan breekt onderweg de robotapocalyps uit. Aan de Mitchells om de wereld te redden.

The Conjuring (2013)
Regie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a.
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit daarom de hulp in te roepen van de beroemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij hebben al snel door wat er mis is in het huis: er dwaalt een demon rond. De Warrens zetten vervolgens alles op alles om deze kwade kwelgeest uit het vervloekte huis te verdrijven, maar deze vecht keihard terug.

Enola Holmes (2020)
Regie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a.
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola - tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft, die haar naar een kostschool willen sturen - naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.Lees ook:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Carrdenn

Avatar

Zo goed was Enola Holmes nou ook weer niet.

SoloSlim

Avatar

Zeg maar dat EH echt slecht was.

mcdaktari

Avatar

Kneitergoeie films????????

NieuwsFilm

meest populair