De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De beste nieuwe films van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a. | Recensie: 4 sterren
De veertienjarige Billy Batson wordt tegen zijn zin in opgenomen in een nieuw pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen de kwaadaardige wetenschapper Thaddeus Sivana en de zeven hoofdzonden.

The Curse of La Llarona (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Chaves | Cast: Linda Cardellini, Raymond Cruz, Marisol Ramirez, e.a.
De huilende vrouw. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie en wierp ze zich daarna huilend van de pijn in een kolkende rivier. Nu, in het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt ze de nachten op zoek naar kinderen. Wanneer ze een probleemgezin begint te terroriseren, blijkt een gedesillusioneerde priester de enige hoop op redding te zijn.

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, e.a.
Wetenschapster Emma Russell heeft een technologie ontwikkeld waarmee eeuwenoude megamonsters als Godzilla bestuurd kunnen worden. In haar missie sleept ze echter de hele mensheid mee. Het lot van de wereld hangt aan een zijden draadje wanneer de titanen Mothra, Rodan en King Ghidorah herrijzen en strijden om de macht. Aan Godzilla om de monsters te stoppen.


En verder onder meer...

Animatie
The Mitchells vs. The Machines (2021)

Documentaire
Holland Natuur in de Delta (2015)

Familiefilm
De schippers van de Kameleon (2003)
Kameleon 2 (2005)

Feelgoodfilm
Blinded by the Light (2019)

Horror
Things Heard & Seen (2021)

Komediedrama
The Last Shift (2020)
Head Full of Honey (2018)

Muziekdrama
The Disciple (2020)

Nederhorror
Sneekweek (2016)

Tienerfilm
Spijt! (2013)



NieuwsFilm

meest populair