Zelfs de auto's doen auditie voor een 'Fast & Furious'-film

Zelfs de auto's doen auditie voor een 'Fast & Furious'-film

Een auto kan niet zomaar in zo'n film te zien zijn.

De Fast & Furious-films zitten boordevol indrukwekkende auto's. Opmerkelijk genoeg stelt acteur Vin Diesel nu dat ook de auto's auditie moeten doen voordat ze te zien zijn in een van de wilde stunts van de films.

De Fast & Furious-franchise staat bekend om een aantal zaken: het grote (en alsmaar groeiende) ensemble, de boodschap die altijd draait om het belang van familie en de grootse actie die elke film weer groter en opmerkelijker wordt.

Gevaarlijke autostunts
Elke film weer zien we heel wat gevaarlijke stunts met behoorlijk dure, exclusieve en vaak ook mooie auto's. Geinig is hoe Diesel tijdens een interview vertelt over de auto's en hoe men deze kiest.

Volgens Diesel zijn de auto's in zekere zin representatief voor de personages en hun identiteit binnen het verhaal. De auto's die men kiest moeten dus perfect zijn.

"Deel van het proces van Fast is dat we onze auto's auditie laten doen. De auto's zijn zo'n belangrijk onderdeel van de representatie van onze personages, dat er een soort casting is, begrijp je? Het casten van het juiste voertuig dat past bij de staat van zijn van het personage, of de reis dat het personage doormaakt, daar draait het om."

NieuwsFilm

meest populair