'Zack Snyder's Justice League' was een megahit op HBO Max

'Zack Snyder's Justice League' was een megahit op HBO Max

En deed het beter dan heel wat andere filmreleases.

Was Zack Snyder's Justice League nou een succes, of toch niet? Het is een discussie die op dit moment nog gevoerd wordt, maar Mikey Sutton van Geekosity lijkt een antwoord te hebben.

Volgens hem was The Snyder Cut een grote hit op HBO Max en keken 3,7 miljoen Amerikaanse huishoudens in de eerste 39 dagen na de release naar de film. Warner Bros. besloot in maart tijdens de investeringsdag niets te vertellen over de kijkcijfers, waardoor velen aannamen dat deze tegen zouden vallen.

Helemaal geëxplodeerd
Dat is volgens de bron van Sutton echter niet het geval. Hij sprak met Jeffrey Silverman van Samba TV, die vertelde dat "The Snyder Cut bijna elke andere film waar we naar keken bij de release op HBO Max versloeg".

Enkel de release van Soul op Disney+ en die van Wonder Woman 1984 op HBO Max zouden het beter gedaan hebben. Maar die films werden uitgebracht tijdens de feestdagen, precies de tijd van het jaar waarin de meeste mensen met hun familie thuis zijn en films kijken.

Silverman noemt de Snyder Cut "absoluut een succes". Volgens hem is het "een objectief feit dat de film het goed deed." Helaas zal Warner Bros. er niet mee door gaan, de studio wil geen nieuwe SnyderVerse-films meer maken.

NieuwsFilm

meest populair