Speelgoed 'Venom 2' geeft nieuwe blik op Venom en Carnage

Speelgoed 'Venom 2' geeft nieuwe blik op Venom en Carnage

Zoals vaak het geval is, biedt speelgoed een eerste (vage) blik op het eindproduct!

Het duurt nog wel eventjes voordat we een trailer krijgen voor Venom: Let There Be Carnage, maar dat wil niet zeggen dat we hier en daar geen glimpen van de film elders kunnen opvangen. Zoals vaak gaat bij dit soort grote producties, is zo'n glimp nu online geslopen via foto's van speelgoedartikelen.

LEGO heeft namelijk een paar nieuwe sets onthuld, waarbij niet alleen Venom is te zien, maar ook Cletus Kassady, alias Carnage (Woody Harrelson).

De LEGO-set in kwestie betreft helaas geen filmset met minifiguurtjes, maar is er een in een groeiende lijn sets waarbij de hoofden of helmen van bekende personages uit de popcultuur centraal staan. Je kunt de foto van de sets hieronder bekijken:


Bekijk de afbeelding

Een mysterieuze sequel
Venom: Let There Be Carnage staat ondertussen nog steeds gepland voor een release in september, wat betekent dat de marketing voor de film spoedig op gang zal komen. Het zou zelfs kunnen dat we medio mei een teaser krijgen, tenzij Sony de film met Tom Hardy opnieuw uitstelt.

Over de plot van de film is nog maar weinig bekend, maar we weten wel dat Andy Serkis regisseert. Wat betreft de cast weten we dat Hardy en Harrelson worden omringd door namen als Michelle Williams, Reid Scott, Naomie Harris, Stephen Graham, Sean Delany en Larry Olubamiwo.

NieuwsFilm

meest populair