Celebrity

Spierbundel Dwayne Johnson: "Was vroeger net een meisje"

Een opvallende anekdote.

door FilmTotaal om 16:56 in Celebrity
Spierbundel Dwayne 'The Rock' Johnson barst van de masculiniteit, maar vroeger twijfelde men of hij daadwerkelijk een jongetje was. Dat onthulde de acteur en voormalig showworstelaar dit weekend in een interview.

Dwayne Johnson vierde gisteren zijn 49e verjaardag en was voor die bijzondere gelegenheid virtueel te gast in het programma Sunday Today with Willie Geist. Daar vertelde hij een opvallende weetje over zijn jeugdjaren. Volgens Johnson werd hij namelijk als kind dikwijls voor meisje aangezien.

"Tussen m'n zevende en elfde levensjaar dachten mensen regelmatig dat ik een meisje was, omdat ik destijds een glad gezicht en erg zacht kroeshaar had", vertelde de jarige job.

Door het werk van zijn vader Rocky, eveneens een worstelaar, verhuisde Johnson vaak, waardoor hij ook steeds op een andere school terechtkwam. Zijn nieuwe klasgenootjes bestudeerden hem dan altijd met volop interesse.

"Ik weet nog wel dat een meisje die naast me zat in de schoolbus aan me vroeg of ik nou een jongen of een meisje was", herinnerde Johnson zich.

Vandaag de dag stelt niemand hem die vraag meer natuurlijk.

NieuwsFilm

meest populair