Celebrity

'Pitch Perfect'-actrice Rebel Wilson deelt heel slecht nieuws

Een even openhartig als verdrietig bericht.

door FilmTotaal om 17:19 in Celebrity
Rebel Wilson (Pitch Perfect, Bridesmaids) heeft in een even emotioneel als openhartig bericht op Instagram verteld dat zij kampt met vruchtbaarheidsproblemen. Gelukkig steken haar fans haar een hart onder de riem.

"Ik heb vandaag slecht nieuws te horen gekregen dat ik helaas met niemand persoonlijk kan delen, daarom wil ik het graag hier kwijt", schrijft Wilson zondag bij een sombere foto van zichzelf, die lijkt te zijn genomen op het strand.

"Ik voel mee met alle vrouwen die worstelen met hun vruchtbaarheid. De mysterieuze werking van het universum is soms gewoon niet te doorgronden, maar ik hoop dat er snel zonnestrallen door alle donkere wolken heen zullen breken", vervolgt ze.


Eitjes ingevroren
Dit is niet de eerste keer dat de Australische actrice iets vertelt over dit onderwerp. Eind vorig jaar maakte ze ook bekend een aantal eitjes van zichzelf in te hebben laten vriezen. "Ik ben veertig geworden en dit is een goed moment om dat te laten doen", lichtte ze toen toe.

Een maand eerder onthulde Wilson dat ze vroeger het Polycysteus Ovarium Syndroom (PCOS) had. "Daardoor was mijn hormoonhuishouding niet in balans en kwam ik snel aan", vertelde ze toen. Een van de meest voorkomende gevolgen van dit syndroom is helaas een verminderde vruchtbaarheid.

NieuwsFilm

meest populair