Algemeen

Gerucht: Nieuwe 'Green Lantern'-film draait wél om populaire held John Stewart

DC-fans kunnen opgelucht ademhalen.

door Jeffrey Kouters om 17:50 in Algemeen
DC-fans waren vorige week toch wel enigszins verbaasd toen bekend werd dat de HBO Max-serie Green Lantern zal draaien om Alan Scott en Guy Gardner en niet om de populaire held John Stewart. Maar volgens een nieuw gerucht is daar een duidelijke reden voor.


Veel fans vragen zich af waarom de studio (vooralsnog) niets lijkt te doen met John Stewart, toch wel een van de bekendste Green Lanterns. Heroic Hollywood claimt het antwoord daarop te weten.

"Een insider heeft ons verteld dat er nog steeds wordt gewerkt aan een Green Lantern Corps-film, waarin John Stewart de hoofdrol moet spelen", schrijft de site. "Hal Jordan zal ook in die film te zien zijn en een soort mentorrol vervullen".

Het project werd oorspronkelijk ontwikkeld en geschreven door DC-veteraan Geoff Johns, maar het is volgens Heroic Hollywood onduidelijk of hij nog steeds betrokken is. Ook is niet bekend of de film en HBO Max-serie verbonden zijn met elkaar.

Fast & Furious-acteur Tyrese Gibson toonde eerder via social media interesse in de rol van Stewart.

Geen vervolg op Green Lantern
Green Lantern Corps werd al in oktober 2014 aangekondigd, maar sindsdien bleef het eigenlijk erg stil.

De film pakt het verhaal van Ryan Reynolds' Hal Jordan - een rol die hij speelde in Green Lantern (2011) - waarschijnlijk niet op. De acteur heeft in ieder geval laten weten geen interesse meer te hebben in de rol, nu hij rond kan dollen als de grofgebekte Marvel-nar Deadpool.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Vind John Stewart de leukere versie, cooler, werd eens tijd dat hij erin komt

KeesjeNL

Avatar

Ah, er wordt weer eens wat geforceerd ver-black-ed..

Sunspot

Avatar

^

Nee, niet wat dit karakter betreft, had allang erin moeten komen, vet karakter.

KeesjeNL

Avatar

^

Dan deze keer, excuses. Miles Morales in Into the Spider-Verse vind ik overigens een geweldig karakter; misschien omdat de BLM-beweging toen nog niet was geëxplodeerd in Hollywood en deze dagen wel..

NieuwsFilm

meest populair