Video

'Fast & Furious 9'-trailer keert terug naar de roots van de franchise

Deze nieuwe Fast & Furious-film duikt ook het verleden in.

door Jim Pedd om 11:31 in Video
Vermoedelijk waren er niet al te veel mensen die twintig jaar geleden gedacht hadden dat, toen The Fast and the Furious in de bioscopen uitkwam, de franchise nu nog altijd zou draaien.

De eerste film was een actiethriller met een budget van zo'n 38 miljoen dollar, die meer dan 207 miljoen dollar aan de box office opbracht. Vooral sinds men met Fast Five besloten heeft de franchise een heel andere weg in te laten slaan, waarbij realisme voor absurde actie ingeruild is, is de franchise succesvoller dan ooit.

Nieuwe teaser
Een nieuwe teaser voor Fast & Furious 9 blikt terug op de lange geschiedenis van de filmreeks. Hieronder kan je de teaser bekijken:Dat de teaser voor F9 zo terugkijkt naar het verleden van de franchise is bepaald niet vreemd. Met nog maar twee films te gaan, wil Vin Diesel meer en meer terugkijken naar de geschiedenis en de boodschap rond het belang van familie steeds meer kracht bijzetten.

Zo weten we ook dat deze nieuwe film in de franchise duidelijk terug moet grijpen op de allereerste film en moet laten zien hoe Dominic Toretto kon worden wie hij is.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair