Celebrity

Foto: Ook Will Smith heeft flink last van de extra coronakilo's

De normaal zo fitte acteur gaat viraal met zijn 'dad bod'.

door FilmTotaal om 15:10 in Celebrity
De nodige mensen zeggen heel wat coronakilo's te zijn aangekomen. Niemand minder dan Will Smith lijkt hier ook last van te hebben. De acteur gaat nu viraal met een foto van zijn 'dad bod'.

In heel wat films hebben we een flink gespierde Will Smith zien langskomen. Denk bijvoorbeeld maar aan Ali, Bad Boys of in I Am Legend. De acteur speelt dan ook bijna alleen maar 'bad-ass'-rollen, dus tamelijk logisch dat hij altijd ongelooflijk fit is. Dat is nu echter niet meer het geval.

Foto
De acteur deelde een foto op zijn Instagram-account, waarop duidelijk te zien is dat hij meerdere kilo's is bijgekomen en lang niet meer zo gespierd is zoals veel filmfans hem kennen. Smith schrijft er dan zelf ook bij dat hij nooit minder in vorm is geweest. Bekijk het kiekje hieronder.Ondanks het feit dat de acteur dus niet meer zo gespierd is, kreeg hij meer dan genoeg steun van zijn fans, die zijn eerlijkheid op prijs stellen. Hij werd eveneens gerustgesteld door Selma-regisseuse Ava DuVernay en zijn The Fresh Prince of Bel-Air tegenspeelster Nia Long, die reageerden dat hij er nog steeds goed uitziet.

Ook Arnold Schwarzenegger reageerde: "Arme Will. Je maakt me aan het huilen, ook al zie je er nog steeds beter en fitter uit dan 90% van alle Amerikanen. Gewoon terug het krachthonk in!'' Michael Bay zei eveneens dat Smith die extra kilootjes er zo weer vanaf kan trainen.

NieuwsFilm

meest populair