Foto 'The Forever Purge' komt met brute Purger

Foto 'The Forever Purge' komt met brute Purger

The Forever Purge verschijnt in juli in de bioscopen.

Uiteraard zijn de gezichten van de Purgers vaak bedekt met een masker of andere vermomming. En dit gaat ook weer gebeuren in de slotfilm The Forever Purge die aankomende zomer in de bioscopen moet gaan draaien.

In The Forever Purge van debuterend filmregisseur Everardo Gout (Snowpiercer, Banshee) zien we dat de jaarlijkse Purge is afgeschaft. Een groep gemaskerde outlaw-Purgers in Texas weigert het gevecht op te geven.

Foto The Forever Purge
Via een enorme preview van USA Today op meer dan honderd films die nog moeten gaan verschijnen in de bioscoop of via Video on demand of streaming, krijgen we nu een nieuwe blik op de vijfde en laatste film in de Purge-franchise. Vanaf 1 juli in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk de afbeelding
De filmreeks mag een enorm succes genoemd worden. De eerste vier films wisten namelijk bijna 450 miljoen dollar op te halen bij een gezamenlijk productiebudget van 35 miljoen dollar.

Aangezien tot op heden bij iedere film de opbrengst steeg, is moeilijk voor te stellen dat Blumhouse Productions over enkele jaren niet met een zesde film komt.

NieuwsFilm

meest populair