Video

Netflix dropt trailer 'The Last Letter From Your Lover' met Felicity Jones (Rogue One) en Shailene Woodley (Divergent)

De film is vanaf 23 juli te zien op Netflix.

door Jan-Peter Rook om 16:09 in Video
The Last Letter From Your Lover, een nieuw romantisch drama van Netflix, volgt een ambitieuze journalist (Felicity Jones) die alles op alles zet om het mysterie rondom een verboden liefdesaffaire op te lossen. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


De film bestaat uit een paar in elkaar verweven verhalen die zich afspelen in het verleden en de toekomst. Journalist Ellie Haworth (Jones) ontdekt een schat aan geheime liefdesbrieven uit 1965 en probeert de verboden liefdesaffaire die hieraan ten grondslag ligt, te achterhalen.

Nóg een liefdesverhaal
Ellie duikt volop in het verhaal achter Jennifer Stirling (Shailene Woodley), de echtgenote van een rijke industrieel, en Anthony O'Hare (Callum Turner), een financieel journalist die een stuk over haar man moet schrijven. Tegelijkertijd begint Ellie haar eigen liefdesverhaal met de archivist (Nabhaan Rizwan) die haar helpt bij haar onderzoek.

De film werd geregisseerd door Augustine Frizzell (Never Goin' Back, 2018) en het scenario staat op naam van Nick Payne en Esta Spalding. The Last Letter From Your Lover, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes, is vanaf 23 juli te zien op Netflix.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair