'The Suicide Squad' aan het rennen op een nieuwe foto!

'The Suicide Squad' aan het rennen op een nieuwe foto!

Niet iedereen van The Suicide Squad gaat deze film overleven.

Niet iedereen van het Suicide Squad gaat het einde van de film levend halen. Dat weten we al van regisseur James Gunn, die vertelde dat we niet te gehecht moeten raken aan de personages van The Suicide Squad.

We volgen in de film een hele rits schurken en antihelden. Fans kregen al een boel verschillende teases te zien, waaronder een trailer, meerdere posters en een sizzle reel. Nu is er een nieuwe foto vrijgegeven.

Rennende Squad
De nieuwe foto debuteerde bij USA Today en laat ons Ratcatcher 2, Harley Quinn, Bloodsport, King Shark en Polka-Dot Man zien. Zij rennen ogenschijnlijk richting de actie op dit beeld (gezien de mensen die rechts van hen de andere kant op blijken te rennen).


Bekijk de afbeelding

The Suicide Squad haalt weer een aantal schurken en antihelden uit Belle Reve, de gevangenis waar de sterftecijfers eigenlijk veel te hoog liggen. Daar zitten de ergste superschurken gevangen. Om te ontsnappen kunnen ze meedoen met de Task Force X.

Ze ondernemen in deze film een levensgevaarlijke missie naar het eiland Corto Maltese, waar een heleboel verschillende slechteriken zitten en waar de schurk Starro er is om het tegen hen op te nemen.

NieuwsFilm

meest populair