Marvel Studios heeft een leuke (kleine) verrassing voor fans

De serie Loki is net iets eerder te zien.

Marvel-serie Loki zal net iets eerder van start gaan dan gepland. Marvel Studios en Tom Hiddleston hebben aangekondigd dat de serie iets eerder van start gaat.

Gisteren lieten Marvel Studios en Tom Hiddleston in een aankondiging weten dat de serie Loki twee dagen eerder van start gaat als gepland. En dat niet alleen: nieuwe afleveringen zijn ook midden in de week te zien in plaats van op vrijdagen.

Elke woensdag
Elke woensdag debuteert, beginnende op 9 juni, een nieuwe aflevering van Loki op Disney+. Daarmee gaat Loki dus net iets eerder van start dan gepland. In een video legt Tom Hiddleston uit waarom. Dat heeft iets te maken met woensdag als het nieuwe vrijdag:



De serie Loki draait om een alternatieve versie van het personage Loki. Hij wordt voor de TIme Variance Authority gezet, een bureaucratische organisatie die buiten de tijd en ruimte bestaat en de tijdlijn in de gaten houdt. Zij geven Loki een keuze: of hij wordt uit de tijdlijn verwijderd, of moet helpen die te repareren.

Vermoedelijk heeft het besluit om Loki op woensdagen uit te zenden in plaats van vrijdagen te maken met het feit dat steeds meer bioscopen open zijn. Er komen zes afleveringen in het eerste seizoen.

NieuwsFilm

meest populair