Nieuwe 'Superman'-film gaat zich op deze manier onderscheiden van eerdere films

Er wordt druk gezocht naar een regisseur voor deze periodefilm.

The Hollywood Reporter heeft een hele rits updates rond de aankomende reboot van Superman, een film die geproduceerd wordt door J.J. Abrams en waarvan het scenario komt van de hand van Ta-Nehisi Coates.

Insiders stellen tegenover The Hollywood Reporter dat het idee is om een zwarte regisseur te vinden. Hij of zij moet dan een film maken rond de eerste zwarte Superman. Het idee om Abrams dan aan het roer te zetten zou "toondoof" zijn en dus niet kunnen.

Verschillende opties
Marvel Studios en DC Comics zoeken volgens THR in hetzelfde lijstje naar een regisseur. Marvel voor zijn Blade-reboot en DC dus voor het Superman-project. De vraag is wie het wordt en daar is nog geen antwoord op.

Bad Robot en Warner Bros. zouden onder meer Steven Caple Jr., J.D. Dillard en Regina King overwegen. Maar een keuze wordt later pas gemaakt, het is nog veel te vroeg in het proces.

Scenario nog lang niet af
Volgens The Hollywood Reporter is het scenario van de Superman-reboot nog lang niet af. De verwachting is dat Coates halverwege december komt met zijn scenario.

Wel weet men al dat Coates een Kal-El bouwt die overeenkomt met de Superman uit de oorspronkelijke comics. De protagonist komt uit Krypton en reist naar de Aarde om hier de mensheid te beschermen. Een van de mogelijkheden zou zijn dat het project zich ergens in de twintigste eeuw afspeelt, dus niet in het heden.

Daarmee zou het nog releasedatumloze project zich behoorlijk onderscheiden van eerste Superman-films.

NieuwsFilm

meest populair