Vin Diesel hint op weer een terugkeer in 'Fast & Furious'

Vin Diesel hint op weer een terugkeer in 'Fast & Furious'

De franchise brengt de familie in zijn geheel terug lijkt het zo.

Vin Diesel hint erop dat actrice Eva Mendes zomaar terug zou kunnen keren als Monica Fuentes in een toekomstige Fast & Furious-film.

Mendes maakte haar debuut in 2003 in de franchise in de film 2 Fast 2 Furious, waarin zij te zien was als undercoveragent Monica Fuentes. Zij bracht een aantal van de personages in de gevaarlijke wereld van een Argentijnse drugsbaron. Later was zij het die teasede dat Letty Ortiz nog in leven was.

Terugkeer in de franchise
Tijdens een interview met Entertainment Weekly werd Diesel gevraagd of Eva Mendes terug kon keren voor de nieuwe film. Hij zei:

"Wacht maar op deel tien", waarna hij ernaar hintte dat de tiende film zo groot is, dat Universal Pictures daarom besloot er maar twee delen van te maken. "Stel je dus maar eens voor wat er allemaal op ons af zal komen."

Hoe dan ook moeten we eerst nog naar de negende film in de bioscoop kijken, die gepland staat voor release op 8 juli. In die film ontmoeten we Jakob, de jongere broer van Dominic Toretto die ingelijfd wordt door Cypher om wraak te nemen.

NieuwsFilm

meest populair