Algemeen

'Moon Knight'-setfoto's onthullen de schurk van Ethan Hawke

Acteur Ethan Hawke is gespot op de set van de serie.

door Jim Pedd om 10:10 in Algemeen
De camera's van de serie Moon Knight zijn aan het draaien in Boedapest. Aldaar werd acteur Ethan Hawke in kostuum op de set gespot.

Dankzij de Budapest Reporter hebben we een eerste blik van acteur Ethan Hawke op de set van de serie Moon Knight. Je moet misschien een beetje in je ogen knijpen om hem goed te zien, maar het is echt Hawke.

Moon Knight-serie
De productie van Moon Knight speelt zich nu af in een klein stadje genaamd Szentendre, dat vlakbij de hoofdstad ligt. Het hoofdplein van het dorpje is al enige dagen afgesloten en iemand wist nu een foto te maken van Ethan Hawke op de set.

Hij heeft lang, grijs haar en draagt een bruin pak en loopt met een stok. Hij lijkt zo enigszins op Bushmaster, een van de formidabele schurken van de comics die het wel vaker op heeft genomen tegen Marc Spector. Maar interessant is dat ook het gerucht gaat dat Marvel ervoor gekozen heeft om Hawke te casten als Dracula.

Wie het ook moge zijn, hieronder het beeld van Hawke op de set:8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Is dit niet iets voor SerieTotaal

Gigan72

Avatar

^
Alleen als het een serie is over superhelden is zet FT het op Filmtotaal
Andere series daar hebben ze het alleen over op Serietotaal. Smiley face

Master Of Films

Avatar

Ik wil niet alleen de vinger naar Moonknight wijzen, want er zijn immers ook veel berichten over Captain Falcon, Loki & WandaVision.

Waarom worden voor MCU TV series (op Disney+) een uitzondering gemaakt op Filmtotaal. Terwijl er toch voor TV series een website is gemaakt, namelijk Serietotaal.

Oprecht benieuwd hiernaar.

RogueWon

Avatar

Kijk uit wat je zegt, straks krijg je een 48 uurs ban.
OT: ik kan hier niet op reageren want dit is serie-gerelateerd nieuws (niet eens een verwijzing naar de films of MCU!). Ik kom naar Filmtotaal om filmnieuws te lezen. Voor series ga ik graag naar Serietotaal.nl.

Decepticon

Avatar

Is dit klaagtotaal ofzo?

ajleppink

Avatar

Wellicht een idee film-serietotaal.nl Smiley face

NieuwsFilm

meest populair