Negende 'Saw'-deel 'Spiral' krijgt heel treffende IMAX-poster

Negende 'Saw'-deel 'Spiral' krijgt heel treffende IMAX-poster

Je voelt haast de pijn...

Volgende week verschijnt Spiral: From The Book Of Saw in verschillende IMAX-theaters en om dit heuglijke feit te vieren, heeft de film een gloednieuwe poster ontvangen die je hieronder kunt bekijken:

Bekijk de afbeelding

We zien een paar handboeien waarbij een van de fixerende manchetten is omgevormd tot een spiraalvormige zaag. Het ontwerp past perfect bij de titel door er direct naar te verwijzen.

Het volgende hoofdstuk in de franchise vindt plaats jaren na het einde van Jigsaws eerdere terreurbewind wanneer een zogenaamde copycat diens dodelijke games opnieuw start.

Onder andere rechercheur Zeke Banks (Chris Rock) en zijn gepensioneerde vader (Samuel L. Jackson) zullen hun krachten moeten bundelen om de identiteit van deze moordenaar te achterhalen terwijl ze proberen hun best te doen om nieuwe dodelijke vallen te overleven.

Deels oude vertrouwde crew
Darren Lynn Bousman (deel 2 t/m 4) is weer terug in de regisseursstoel en schrijvers Josh Stolberg en Peter Goldfinger (deel 8) hebben wederom voor het script gezorgd. Nog een paar weekjes wachten!

NieuwsFilm

meest populair