Algemeen

Glenn Close wil nog een laatste maal terugkeren als Cruella De Vil

Wellicht samen in een team-up met opvolgster Emma Stone...

door Arjen Rooseboom om 09:31 in Algemeen
Jaren na het spelen van Cruella DeVil in twee live-action films rondom Disney's 101 Dalmatiërs zal Glenn Close binnenkort opgevolgd worden door Emma Stone in een prequel over de door hondenbont geobsedeerde slechterik.

Je zou dus kunnen zeggen dat Close haar tijd met het personage voorbij is, maar volgens een recent interview met VARIETY heeft de 74-jarige actrice nog steeds interesse om de rol ooit opnieuw te vertolken.

Ze schijnt zelfs al een pitch te hebben voor een derde avontuur met haar versie: "Ik heb een geweldig verhaal om er nog eentje te maken met mijn Cruella. Ze komt naar New York en verdwijnt in het riool".

Of Disney ook hierin meegaat, valt te bezien, maar de laatste tijd vallen ze steeds weer wat vaker terug op hun oude franchises, dus wie weet...

101 Dalmatiërs
De live-action verfilming (één van de eerste door Disney zelf) van de animatieklassieker uit 1996 was een kritisch en commercieel succes en leverde een (zoals wel vaker) minder vervolg op in 2000 getiteld 102 Dalmatiërs. Hierna werd de focus verlegd naar origineler materiaal.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Swandoctrine1981

Avatar

Eigenlijk lijkt het mij echt heel leuk! Gewoon echt een fantastische actrice. Zij zet Cruella De V. echt veeeeel beter neer dan Emma Stone.

NieuwsFilm

meest populair