Algemeen

Blake Lively als meedogenloze moordenaar in Netflix-stripverfilming 'Lady Killer'

Met een scenario van Diablo Cody (Juno, Jennifer's Body).

door Jan-Peter Rook om 17:26 in Algemeen
Blake Lively gaat de hoofdrol spelen in Lady Killer, een nieuwe misdaadfilm van Netflix gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Dark Horse. De The Shallows-ster speelt hierin een perfecte huisvrouw die tegelijkertijd een meedogenloze moordenaar is.

Lively gaat Josie Schuller spelen, een perfecte huisvrouw in de jaren vijftig. Wanneer ze niet druk is met het voorzien in de behoeften van haar gezin, is Josie druk met haar geheime leven als een meedogenloze huurmoordenaar.

American Dream
Josie heeft de juiste balans gevonden tussen het burgerlijke leven en haar ijskoude moordenaarsleven, maar wanneer ze zelf een doelwit blijkt te zijn, hangt haar American Dream plots aan een zijden draadje.

Het scenario van Lady Killer wordt geschreven door Diablo Cody, bekend van haar met een Oscar bekroonde script voor Juno (2007) en verder nog van films als Jennifer's Body, Young Adult en Tully.

De comicreeks, die werd gepubliceerd in 2015, werd geschreven door Jamie S. Rich en Joëlle Jones. Laatstgenoemde is ook verwantwoordelijk voor de illustraties, terwijl deze werden ingekleurd door Laura Allred. Toen de strip uitkwam, waren de meeste critici lovend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair