Video

Trailer verloren gewaande 'The Amusement Park' van zombie-legende George A. Romero

De film komt decennia later alsnog uit!

door Wouter Drummen om 18:19 in Video
De legendarische George A. Romero heeft heel wat iconische horrorfilms gemaakt. Dankzij films als Day of the Dead, Dawn of the Dead en Night of the Living Dead werd hij 'de vader van de zombiefilms' gedoopt. Nu komt er, enkele jaren na de dood van de regisseur, nog een film van hem uit.

Het gaat hier om de verloren gewaande psychologische thriller The Amusement Park. Het verhaal volgt een oude man (gespeeld door Lincoln Maazel), wiens bezoek aan een pretpark in een nachtmerrie verandert. De trailer is hieronder te zien.Wat te verwachten
De beroemde auteur Daniel Kraus, bekend van boeken Trollhunters en The Shape of Water en van samenwerkingen met Romero maar ook met Guillermo del Toro, liet 3 jaar geleden al weten dat de film gevonden was. Nu pas komt de film uit, aangezien een lange tijd nodig was om de film te restaureren.

Net zoals Romero's vrouw noemt hij The Amusement Park de engste film van de regisseur. Zo zegt Kraus: ''30 jaar geleden zag de filmcriticus Tony Williams de film. Hij noemde de film 'te krachtig' voor het Amerikaanse volk. Williams zei dan ook dat de film nooit uitgebracht zou moeten worden''.

''Het kwam er ook nooit van, aangezien de mensen achter de film besloten dat het beter was hem niet uit te brengen. Dit verbaast me niets. The Amusement Park is hels. Romero heeft heel wat films gemaakt die de Amerikaanse instellingen bekritiseren, maar nog nooit was hij zo genadeloos'.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Negan

Avatar

.

Frankenculaman

Avatar

Djeez, dit zit eruit als een bad trip.
Zien dus.

NieuwsFilm

meest populair