Algemeen

Gerucht: Marvel niet zo blij met Brie Larsons werk als Captain Marvel

Daarom zou de franchise een nieuwe titel hebben gekregen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Met de lancering van Captain Marvel kreeg de filmfranchise voor het eerst een solofilm voor een vrouwelijke superheld. Maar het vervolg op de film volgt een ander pad dan andere vervolgfilms in het Marvel Cinematic Universe gedaan hebben.

De nieuwe Captain Marvel-film krijgt namelijk de titel The Marvels. Daarmee wijkt Marvel Studios af van het ritme dat de studio zelf opgebouwd heeft. Volgens Giant Freakin Robot is dat een bewuste keuze.

Minder focus
Een anonieme bron van de site Giant Freakin Robot stelt dat Marvel Studios niet helemaal tevreden zou zijn met het werk van Brie Larson als Captain Marvel. Volgens de bron zouden "de grote bazen bij Marvel Studios niet het gevoel hebben dat ze 'leverde' in de eerste film".

Hoewel de site relatief vaak redelijk betrouwbare geruchten de wereld in slingert, is het de vraag in hoeverre dit nieuws echt klopt. Captain Marvel was de tweede best verdienende solo-debuutfilm van Marvel Studios, en de vijfde best verdienende film in de franchise die geen Avengers-crossover is. Daardoor zou je denken dat Marvel nog best tevreden kan zijn met de prestaties van de film.

Hoe dan ook heeft de film in elk geval een hoofdrol voor Larsons Captain Marvel, maar volgen we ook Ms. Marvel.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

De opbrengst was goed mede door de opzet van Infinity War, maar de film was niet zo goed. Larson acteerde inderdaad als een dweil, gelukkig was er nog Fury. Een Capt Marvel 2 zou al heel wat minder scoren aan de kassa’s dus is dit marketinggewijs een goeie zet.

GreenHornet

Avatar

De schuld ligt aan Feige en de regie en natuurlijk een zwak script. Feige had veel eerder moeten ingrijpen om deze film te redden. Brie was het probleem niet.

Ben blij dat Marvel nu wel ingrijpt om de CM te redden. Ik zag dit al een lange tijd aankomen.

Robbepost

Avatar

Brie was zeker wel onderdeel van het probleem. Ze acteerde inderdaad als een dweil.

Ja de film deed het goed aan de kassa. Op FT kreeg de film zelfs 4 sterren, maar het is gewoon een erg slechte film. Ik denk nog slechter dan Black Panther....... ik weet het wel zeker.
Dat zijn dan ook de 2 solofilms voor het Saga afsluitende Infinity War en Endgame. Dat ze zoveel opbrengen zal daar dan vast wat mee te maken hebben. En dat de kwaliteit te wensen over laat wellicht ook.........

Gigan72

Avatar

Mega mindy gaat gewoon dood in deze film en dan is Marvel gelijk van Brie af.

Speedster

Avatar

Captain Marvel was toch ook één van men minst favoriete films in het MCU eerlijk gezegd xD

Gyros regime

Avatar

Brie deed het prima, liet een beetje robot achtig personage zien. Ik kan dat wel waarderen, wat meer to the point en niet dat zoetsappige wat helden als Spiderman, Captain America (nieuwe en oude) en bij DC bijvoorbeeld Superman en Flash ook hebben. Altijd maar dat eindeloze zoeken naar gerechtigheid..

Artificialis

Avatar

Ik denk dat het een goede zaak is dat haar screentijd met Monica Rambeau en Ms. Marvel gedeeld gaat worden. Ik blijf het jammer vinden dat Charlize Theron niet is gevraagd. Uniek aan Captain Marvel is dat elk personage in de film leuker is dan de hoofdpersoon zelf.

Spider-fan

Avatar

Het scenario van de eerste film was matig. Het klopte niet / was onduidelijk op sommige punten. Vooral waar het Annette Bening's personage betreft. Haar personage blijkt uiteindelijk Kree, maar hoe kan ze er dan uitzien als mens als ze op aarde als de wetenschapper Wendy Lawson werkt? De Skrulls kunnen van vorm veranderen, de Kree niet.
En het wordt ook niet getoond hoe ze aan de Tesseract kon komen.

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Op FT kreeg de film zelfs 4 sterren, maar het is gewoon een erg slechte film."
Kijk maar wie de recensie heeft geschreven en mening onderzoek is al duidelijk welke politieke richting deze persoon zijn voorkeur heeft.

Een andere reden waarom men zo blind en doof is geworden voor de overduidelijke wokeness & virtue signalling in die film is dat personen Brie Larson een lekker wijf vinden. Duidelijk werken dan andere chemicaliën in het brein.

Zelfs al komt me aan met het stomme excuus vanmoderne feminisme, dan heeft men nog wat te leren over dat onderwerp. Advies. Luister eens naar de toespraak (FVD partijcongres 2019) tegen het moderne feminisme van Eva Vlaardingerbroek. Laat je niet afschrikken dat ze ooit bij de FVD zat en dat haar ex-vriend een clown (en een corona complot gekkie) is.

Robbepost "Dat zijn dan ook de 2 solofilms voor het Saga afsluitende Infinity War en Endgame. Dat ze zoveel opbrengen zal daar dan vast wat mee te maken hebben."
Absoluut. Maar nu moeten beide sequels het doen zonder de ondersteuning van een Avengers Infinity saga film. Worden ze weer een financiële succes...we gaan het zien Smiley face

Spider-fan "Het scenario van de eerste film was matig. Het klopte niet / was onduidelijk op sommige punten. "
Vijf personen hebben de writing credits gehad bij deze film. Waarschijnlijk hadden ze ook een hekel gehad aan Captain America: The Winter Soldier.

Last Time I Trusted Someone, I Lost An Eye


Nick Fury Loses His Eye


Hahaha leuk hoor een grap. En bedankt voor het ondermijnen van Captain America: The Winter Soldier, voor vele is dat een top tier Marvel film dat Captain Mary Sue never nooit bereiken.

Bigds9fan

Avatar

Vond Captain Marvel een prima film. Die nep rambo vond ik niks dus die hoeft van mij geen grotere rol te krijgen.

Enige wat slecht is aan de film is dat de Kree de Skrull konden verslaan. Bullshit.

Lurking metafan

Avatar

Het blijft een gerucht, dus wie weet wat er nu echt van waar is of niet.

Maar ik vond haar ook nooit echt overtuigen als Captain Marvel, ze kwam heel anders over dan hoe Captain Marvel in de comics meestal was.

Ik had in 1e instantie hetzelfde met Johansson als Black Widow, maar zij heeft door de films heen aangetoond dat ze overtuigend het personage Black Widow kan neerzetten, zoals Black Widow ook in de comics wordt neergezet.

Gigan72

Avatar

@Lurking metafan.

Johansson kan ook 10 keer beter acteren dan die baksteen Brie Larson.

Lurking metafan

Avatar

^ @Gigan72: nou ja, ik begreep dat Ms Larson de Oscar gewonnen had en nog wat indrukwekkende awards, dus ze zal wel goed zijn geweest in bepaalde rollen.

Maar dus niet in Captain Marvel.

Dat kan gebeuren: ik vind Natalie Portman ook een keigoede actrice - maar in Star Wars kwam het gewoon niet goed uit de verf. Terwijl Mark Hamill en Carrie Fisher misschien mindere acteurs zijn, maar perfect in hun rol pasten.

Ang3l

Avatar

Ik hoor idd veel negatieve reacties op Brie. Maar vooral op FT en dat is nogal een mannen-site ;)

Ik denk persoonlijk niet dat t aan Brie ligt, want ze kan meer dan vlak en ongeintersseerd spelen (getuioge andere films). Ik denk dat de schrijvers dachten "Het moet een sterke vrouw zijn en een x weinig stereotype emoties", maar hiermee een karakter hebben geschreven dat totaal niet tot de verbeeldign spreekt en saai is.

Guido96

Avatar

Laat dit het einde van marvel zijn in de bios.

Fluffer

Avatar

Zoveel reacties op die Marvel onzin altijd

edvawa

Avatar

Er zijn meerdere Captain Marvels geweest, dus ik zie sowieso het probleem Brie Larson niet zo, gewoon te vervangen, probleem opgelost.

Psokko

Avatar

Weet je wat pas echt cliché is !?
Witte mannen met een kortzichtige beperkt 'woorden arsenaal'
('arsenaal' verwijst naar de aanvallende houding die ze pogen te verbergen in hun reactie)
In de categorie
'de enige recht van een vrouw is het aan-recht'
(haha nou lachen, gieren en brullen hey poe poe)
Verwijzingen van acteertalent van een dweil?? Sorry maar heb je eigenlijk wel echt de film gekeken of brul je maar gewoon anderen mannen na.
Eindelijk eens een vrouwelijke actieheld in een hoofdrol en dan roepen ze meteen cliché wat verdomd grappig is eigenlijk omdat zodra ze dat doen ze zelf de cliché in kwestie zijn!

NieuwsFilm

meest populair