Gerucht: Marvel niet zo blij met Brie Larsons werk als Captain Marvel

Gerucht: Marvel niet zo blij met Brie Larsons werk als Captain Marvel

Daarom zou de franchise een nieuwe titel hebben gekregen.

Met de lancering van Captain Marvel kreeg de filmfranchise voor het eerst een solofilm voor een vrouwelijke superheld. Maar het vervolg op de film volgt een ander pad dan andere vervolgfilms in het Marvel Cinematic Universe gedaan hebben.

De nieuwe Captain Marvel-film krijgt namelijk de titel The Marvels. Daarmee wijkt Marvel Studios af van het ritme dat de studio zelf opgebouwd heeft. Volgens Giant Freakin Robot is dat een bewuste keuze.

Minder focus
Een anonieme bron van de site Giant Freakin Robot stelt dat Marvel Studios niet helemaal tevreden zou zijn met het werk van Brie Larson als Captain Marvel. Volgens de bron zouden "de grote bazen bij Marvel Studios niet het gevoel hebben dat ze 'leverde' in de eerste film".

Hoewel de site relatief vaak redelijk betrouwbare geruchten de wereld in slingert, is het de vraag in hoeverre dit nieuws echt klopt. Captain Marvel was de tweede best verdienende solo-debuutfilm van Marvel Studios, en de vijfde best verdienende film in de franchise die geen Avengers-crossover is. Daardoor zou je denken dat Marvel nog best tevreden kan zijn met de prestaties van de film.

Hoe dan ook heeft de film in elk geval een hoofdrol voor Larsons Captain Marvel, maar volgen we ook Ms. Marvel.

NieuwsFilm

meest populair