Gerucht: Henry Cavill keert toch nog terug als Superman

Gerucht: Henry Cavill keert toch nog terug als Superman

Hij is niet helemaal klaar, ondanks dat er nog een Superman-film in de maak is.

Warner Bros. heeft het afgelopen decennium heel wat verrassende keuzes gemaakt als het op het DC Extended Universe aankomt. In die (bijna) tien jaar werden er heel wat projecten aangekondigd die voor een groot deel nooit gemaakt zijn.

Toen het DCEU net gelanceerd werd, castte men Henry Cavill als Superman. Hem zagen we eigenlijk veel te weinig in de films, maar naar het schijnt is zijn tijd ondanks eerdere verhalen nog niet ten einde. Cavill zou toch nog eens terugkeren in een Superman-film.

Groter contract
Goed, eerst is er het verhaal dat Bad Robot, het productiehuis van J.J. Abrams werkt aan een nieuwe Superman-film. Daarvoor zoekt men een zwarte acteur en een zwarte regisseur. Het scenario komt van Ta-Nehisi Coates.

Omdat een nieuwe Superman zoekt, dachten heel wat fans dat Warner Bros. daarom afscheid had genomen van Henry Cavill. Maar de site Small Screen stelt nu dat dit niet het geval is.

Daarbij baseert de site zich op een eigen, anonieme bron, en wijst men er fijntjes op dat Cavill vorig jaar een nieuw contract tekende voor meer Superman-films. Kortom: het moet mogelijk zijn dat hij nog niet klaar is als Supes.

NieuwsFilm

meest populair