Algemeen

Netflix geeft eerste 15 minuten 'Army of the Dead' vrij... maar je moet er wel wat voor doen!

Toffe marketing voor de nieuwe zombiefilm van Zack Snyder.

door Zilko Tarici om 16:10 in Algemeen
Zack Snyder doet er alles aan om zijn fans actief te maken op social media, en we weten hoe goed hij daar in is! Ditmaal is het doel om de eerste 15 minuten van zijn nieuwe zombiefilm Army of the Dead openbaar te maken voor zijn fans.

Via een tweet van Netflix wordt gevraagd om het bericht te delen. Fans die dit doen krijgen een volgende tweet waardoor ze het begin van de film volgende week kunnen 'unlocken'. Dat is weliswaar met nog maar een week te gaan tot de Netflix-release, maar al met al toch een uniek voorproefje.

Check de tweet van Netflix hieronder:Van DC naar zombies
De film betreft het eerste non-DC project van Snyder in jaren, dus fans kijken er met spanning naar uit. In de film zien we hoe een groep huurlingen onder aanvoering van Bautista een casino willen overvallen dat volledig is overgenomen door zombies.

Naast Bautista zien we in de film ook acteurs als Ella Purnell, Ana de la Reguera, Garret Dillahunt, Raul Castillo, Omari Hardwick, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro en Matthias Schweighöfer.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

David Mills

Avatar

Waarom zou je dit doen? Gewoon 1 week langer wachten en dan de film in 1 keer kijken.

Q Jones18

Avatar

Precies mijn gedachten @David Mills

eltorro

Avatar

^Dit is gewoon een manier om je publiek meer te engagen, wat ik persoonlijk slim vind. Je bent niet verplicht om die 15 minuten te kijken en sommige mensen vinden dat wel leuk.

Gigan72

Avatar

Ik wacht wel

Draven

Avatar

Van zijn Dawn of the dead liet hij toen ook de eerste 10 minuten zien (op TV toen). Deze maakte me toen ook helemaal enthousiast om deze in de bioscoop te gaan zien. Aangezien Army Of The Dead gewoon op Netflix komt wacht ik hier wel op.

Fluffer

Avatar

Je kan een film ook te veel hypen natuurlijk maar ik heb er wel vertrouwen in , dawn of The dead was e’en van de beste zombiefilm ooit.

NieuwsFilm

meest populair