Celebrity

Will Smith direct terug naar de gym na onthullen flinke 'corona-pens'

De acteur laat zijn strijd tegen de kilo's vastleggen voor een nieuwe YouTube-serie.

door FilmTotaal om 16:45 in Celebrity
Will Smith deelde eerder deze week in een goudeerlijke post op Instagram dat ook hij de nodige coronakilo's is aangekomen. Maar de acteur wil daar nodig iets aan gaan veranderen, zo blijkt uit een nieuwe foto die hij heeft gedeeld via hetzelfde social medium.

De lockdown heeft de 52-jarige Smith een zogeheten 'papabuikje' opgeleverd en daar wil hij nu nodig weer van af. Om aan te tonen dat hij daadwerkelijk daad bij het woord voegt, heeft hij vrijdag een foto van zichzelf gedeeld vanuit de sportschool.

De Amerikaanse acteur, die we natuurlijk onder meer kennen van The Fresh Prince of Bel-Air en Bad Boys, maakt dus serieus werk van zijn doel om weer een sixpack te trainen. Mooi om te zien is dat in de reacties volop aanmoedigende berichten staan.


Nieuw format: afvallen met Will Smith
Smith laat zijn strijd tegen de kilo's overigens vastleggen voor een speciale zesdelige YouTube-serie, die op dit moment de werktitel Best Shape of My Life heeft. Daarin zal dus te zien zijn hoe hij zijn wasbordje weer langzaam terugkrijgt.

"Ik hou van dit lichaam", zei Smith in het aankondigingsbericht van de show, "maar ik wil me gewoon beter voelen. Geen muffins meer voor mij om middernacht, daar stoppen we nu mee. Het is tijd om in mijn beste vorm ooit te komen".

NieuwsFilm

meest populair