'Star Wars'-legende Mark Hamill dist zijn rol in 'The Force Awakens'

'Star Wars'-legende Mark Hamill dist zijn rol in 'The Force Awakens'

Zijn enige 'stille' rol!

Star Wars-veteraan Mark Hamill heeft weinig goede woorden over voor zijn rol in Star Wars: The Force Awakens. Althans, daar lijkt het op.

Toen The Force Awakens uitkwam in de bioscoop in 2015, bracht de sci-fi film de franchise op een grote en knallende manier terug naar het witte doek. Maar fans vonden de rol van Mark Hamill in de film behoorlijk tegenvallen. Pas helemaal aan het einde zat Luke in de film.

Stille rol
Hamill wist op Twitter duidelijk te maken hoe hij denkt over zijn rol in The Force Awakens. Hij deed mee aan en Bad Lip Reading voor de film, waarbij hij de rol van Han Solo mocht overnemen van acteur Harrison Ford. En daar had Hamill wel iets over te zeggen:



In The Force Awakens ontmoeten we Rey, Finn en Poe Dameron. Zij voeren de strijd tegen de First Order aan, de organisatie die het Keizerrijk heeft opgevolgd als grote en kwaadaardige groep die uit is op heerschappij over het sterrenstelsel.

Hamill kreeg gelukkig in de film erna, The Last Jedi, een iets grotere rol, al bleek zijn Luke Skywalker niet meer het symbool van hoop dat hij ooit was.

NieuwsFilm

meest populair