Joss Whedon dreigde carrière Gal Gadot te beëindigen

Joss Whedon dreigde carrière Gal Gadot te beëindigen

De regisseur misdroeg zich behoorlijk op de set van Justice League.

We horen al langer dat Joss Whedon zich behoorlijk misdragen zou hebben op de set van Justice League. Denk maar aan alle kritiek die acteur Ray Fisher op Whedon heeft geuit.

Tegelijk weten we ook van actrice Gal Gadot dat ze allerminst blij was met de manier waarop Whedon zich gedroeg op de set. Whedon werd ingeroepen voor de heropnames van Justice League en misdroeg zich behoorlijk.

Carrière bedreigen
Tijdens een interview met het Israëlische Channel 12 vertelde Gadot dat Whedon dreigde er zeker voor te zorgen dat haar carrière "miserabel zou zijn" als ze tegen hem in zou zijn gegaan.

Gadot wist de regisseur meteen terug in z'n hok te duwen: "ik handelde het ter plekke gewoon af". Hoe ze dat precies deed is natuurlijk de vraag:



In het verleden stelde Gadot al iets soortgelijks, toen de eerste berichten over misdragingen van Whedon naar buiten kwamen. De actrice gaf toen toe dat ze "problemen" had gehad met de schrijver en regisseur en dat ze die vervolgens neer had gelegd bij filmstudio Warner Bros., dat "het snel afgehandeld" had.

NieuwsFilm

meest populair