3 films op Disney+ die iedereen gezien moet hebben

3 films op Disney+ die iedereen gezien moet hebben

Dit zijn onze kijktips voor vanavond.

Disney+ is het thuishonk van elke Disney-liefhebber. Door de komst van Star zijn daar ook nog eens een hele hoop films en series op de streamingdienst bijgekomen die een breder publiek moeten aanspreken. FilmTotaal heeft de catalogus weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke titels voor je uitgezocht.

Nomadland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, e.a.
Fern, een vrouw van middelbare leeftijd, heeft veel verloren in het leven. Niet alleen haar man, maar ook haar werk door het sluiten van de mijn in haar woonplaats. En toen volgde nog de kredietcrisis. Ze besluit het over een andere boeg te gooien en haar bestelbusje om te bouwen om als moderne nomade de wijde wereld in te kunnen trekken. Onderweg maakt ze kennis met de veerkracht en vindingrijkheid van een ander soort samenleving en de andere nomaden die ze onderweg ontmoet.

Soul (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter en Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Rachel House, e.a.
Jazzpianist Joe Gardner geeft muziekles op een middelbare school in New York, maar stiekem droomt hij van een ander bestaan. Hij zou dolgraag willen optreden in een jazzclub. Uitgerekend op de dag dat zijn droom uit lijkt te komen, komt hij door een lelijke val terecht in het Hiervoormaals. In deze bijzondere wereld wordt de persoonlijkheid van zielen gevormd voordat zij ter wereld komen. Samen met de cynische 22 probeert Gardner terug te keren.

Kingsman: The Secret Service (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthew Vaughn | Cast: Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson, e.a.
Straatschoffie Eggsy doet niet veel met zijn leven. Hij is gestopt met school en brengt het liefst hele dagen met zijn vrienden in de kroeg door. Maar wanneer hij wordt benaderd door Harry Hart, een zeer deftige man die een geheim agent blijkt te zijn, om deel te nemen aan speciaal trainingsprogramma voor spionnen, verandert zijn leven compleet. Eggsy moet de kneepjes van het vak leren terwijl de wereld wordt bedreigd door een slimmerik met de nodige gevaarlijke technologische snufjes.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair