Oogstrelende trailer fantasy-epos 'The Green Knight': dé topper van 2021?

Oogstrelende trailer fantasy-epos 'The Green Knight': dé topper van 2021?

De combinatie A24 en fantasy-film kan toch bijna niet misgaan?

Het heeft even geduurd, maar A24 heeft vandaag de nieuwe trailer (en een nieuwe poster) vrijgegeven voor The Green Knight, een middeleeuwse fantasy-film met reuzen, pratende vossen en een moedige ridder gespeeld door Dev Patel.

De film werd geregisseerd door David Lowery (A Ghost Story, Pete's Dragon) en zou eigenlijk al een jaar geleden de bioscopen hebben bereikt, had corona geen roet in het eten gegooid.

Tijdloze legende
The Green Knight is een epische fantasy-avonturenfilm die gebaseerd is op de tijdloze legende van koning Arthur. In de film zien we hoe Sir Gawain (Patel), Arthurs roekeloze neef, op avontuur gaat om de mysterieuze Green Knight, een gigantische tegenstander met groene huid, tegen te gaan. Tijdens zijn reis krijgt Gawain te maken met geesten, reuzen, dieven en andere gevaarlijke figuren.

Naast Patel zijn er in The Green Knight ook rollen weggelegd voor Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris, Kate Dickie en Barry Keoghan. Lowery produceert samen met Toby Halbrooks en James M. Johnston via hun productiemaatschappij Sailor Bear, en Tim Headington en Theresa Steele Page van Ley Line Entertainment.

The Green Knight moet op 29 juli 2021 de Nederlandse bioscopen bereiken.




Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair