Netflix toont nieuwe documentaire met David Attenborough: 'Breaking Boundaries: The Science of Our Planet'

Netflix toont nieuwe documentaire met David Attenborough: 'Breaking Boundaries: The Science of Our Planet'

Breaking Boundaries: The Science of Our Planet komt er snel aan!

Ondanks dat hij intussen al 95 jaar oud is, heeft David Attenborough het enorm druk en lijkt hij bijna productiever dan ooit. Vandaag laat men een eerste trailer zien voor Breaking Boundaries: The Science of Our Planet, een nieuwe documentairefilm van Attenborough.

Breaking Boundaries: The Science of Our Planet is een film gemaakt door Netflix, in samenwerking met Attenborough en wetenschappers, die moet laten zien hoe onze planeet werkt. De bijzondere documentaire laat zien hoe we ervoor staan en wat we vooral niet moeten willen doen.

Eerste trailer
Breaking Boundaries vertelt het verhaal van de belangrijkste wetenschappelijke ontdekking van onze tijd: namelijk dat de mensheid de Aarde voorbij de grenzen heeft geduwd die de planeet de afgelopen 10.000 jaar stabiel hebben gehouden, sinds het opkomen van de menselijke beschavingen.

De 75-minuten durende film neemt het publiek mee op een reis van ontdekking langs de grenzen van onze planeet, waar we vooral niet overheen moeten gaan. En dat niet alleen voor de stabiliteit van onze planeet, maar vooral ook niet voor de toekomst van de mensheid.

Gelukkig is het niet een en al negatief; de film laat namelijk de oplossingen zien die we moeten aanwenden om al het leven op Aarde te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair