'Venom: Let There Be Carnage'-foto's tonen Carnage en Venom

'Venom: Let There Be Carnage'-foto's tonen Carnage en Venom

Maak je maar klaar voor een heerlijk gestoorde film.

Vandaag hebben we drie beelden van de film Venom: Let There Be Carnage voor je. De beelden zijn door Sony vrijgegeven nadat men de eerste trailer voor de film liet debuteren.

Het nieuwe materiaal toont niet alleen twee strijdende symbiots, die gaan vechten in deze nieuwe film, maar ook een shot van regisseur Andy Serkis die achter de schermen druk bezig is met acteur Tom Hardy.[/b]

Eerste drie foto's
De eerste drie foto's geven ons allereerst een blik op Venom (Tom Hardy) die zijn kaken opent. Het lijkt erop dat op dat moment een slechterik opgegeven wordt door Venom. Vervolgens is er een beeld van Carnage (Woody Harrelson) en tot slot eentje van regisseur Serkis die druk aan de slag is.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Zoals de titel al suggereert, zal Venom in dit vervolg de strijd aangaan met zijn aartsvijand uit de comics: Carnage. Dat belooft een dodelijke strijd te worden, als we zo af kunnen gaan op de eerste trailer die debuteerde.

Venom: Let There Be Carnage wordt op 24 september uitgebracht in de Verenigde Staten. Heb je de trailer gemist? Check 'm dan hier opnieuw:



NieuwsFilm

meest populair