'Venom: Let There Be Carnage' lijkt naar de Avengers te verwijzen

'Venom: Let There Be Carnage' lijkt naar de Avengers te verwijzen

De trailer omvat mogelijk een verwijzing naar de Avengers.

Het lijkt erop dat de Avengers mogelijk bestaan in het universum van Venom. Deze week debuteerde de eerste trailer van Venom: Let There Be Carnage. Daarin zien we Eddie Brock en Cletus Kasady met elkaar vechten (althans: hun symbiots, Venom en Carnage).

In diezelfde trailer zien we een opmerkelijk moment met politierechercheur Patrick Mulligan. Hij leest een nummer van The Daily Bugle, waarmee de film verbonden lijkt te zijn aan Sam Raimi's Spider-Man-trilogie. Op de voorpagina staat een verhaal over Kasady, maar er is meer.

De Avengers
Een van de titels lijken namelijk te verwijzen naar de Avengers. Hieronder kan je de flits van de krant zien:


Bekijk de afbeelding

Hoewel het een leuk idee is, is het de vraag of ze wel of niet bestaan in het Sony-universum rond Spider-Man personages. Regisseur Andy Serkis vertelde namelijk dat "hoewel er links bestaan tussen Venom en Spider-Man in het Marvel-universum en het Spider-man verhaal, behandelen we dit heel erg als een op zichzelf staande wereld, waarin het verhaal van Venom die wereld vormt."

Wel zitten er verwijzingen in: "zoals de Daily Bugle. Maar over het geheel genomen is hij zich niet bewust, zijn zij zich niet bewust, op dit moment, van andere personages zoals Spider-Man. En zo hebben we ook deze film gemaakt."

NieuwsFilm

meest populair