Eerste blik op Leonardo DiCaprio in Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon'

Eerste blik op Leonardo DiCaprio in Martin Scorsese's 'Killers of the Flower Moon'

Apple biedt een kijkje op de 200 miljoen dollar kostende productie.

Leonardo DiCaprio heeft gisteravond via social media de eerste foto van Killers of the Flower Moon, zijn nieuwste film voor Apple Original vrijgegeven. De keer op keer uitgestelde verfilming van David Granns boek wordt geregisseerd door Martin Scorsese en bevat ook een grote rol voor Robert De Niro.

Killers of the Flower Moon speelt zich af in het Oklahoma van de jaren '20 en laat zien hoe een groot aantal leden van de olierijke Osage Nation worden vermoord. Deze reeks misdaden stonden indertijd bekend als de Reign of Terror. Het script werd geschreven door Eric Roth.

DiCaprio gaf onderstaande foto vrij via zijn Twitter-account. Op de foto zien we DiCaprio's personage Ernest Burkhart en Lily Gladstone's Mollie Burkhart. Mollie is een Osage-Indiaan die getrouwd is met Ernest, de neef van een machtige lokale rancher (De Niro).

Terug in de tijd
Vorig jaar werden via de regionale krant Osage News al wat setfoto's van Flower Moon de wereld in geholpen. Daarop zagen we jaren '20 auto's en een replica van een kerk uit die tijd.

Scorsese produceert de film samen met Dan Friedkin en Bradley Thomas van Imperative Entertainment, alsmede DiCaprio's Appian Way Productions.

Het is nog onduidelijk wanneer we Killers of the Flower Moon op Apple TV+ en in de bioscopen kunnen verwachten.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair