Eerste reacties Netflix-film 'Army of the Dead': De moeite van het kijken waard?

Eerste reacties Netflix-film 'Army of the Dead': De moeite van het kijken waard?

Vandaag bundelen we de eerste reacties op de zombiefilm van Zack Snyder!

De eerste reacties op Zack Snyders Army of the Dead zijn binnen. Het embargo op sociale media-berichten verviel gisteravond en dus zien we nu de eerste berichten verschijnen.

Met nog een paar dagen te gaan tot de bioscooprelease van de film, zijn vandaag de eerste reacties op de film verschenen. Die laten zien dat de film enorm amusant wordt en verschillende elementen bij elkaar weet te brengen om het zombiegenre op z'n kop te zetten.

Sterke opening
Vooral het begin van de film wordt als bijzonder sterk ontvangen lijkt het. Maar niet iedereen is helemaal overtuigd van de film van Snyder. Check hier de reacties:



Army of the Dead speelt zich af in de toekomst, als uit Area 51 's werelds eerste zombie ontsnapt is. Die heeft in Las Vegas een heleboel andere mensen gebeten en tot zombie veranderd. De stad is in allerijl verlaten, waardoor in de kluis van een van de casino's nog miljoenen dollars liggen.

Een team van huurlingen wordt in de film ingeschakeld om die miljoenen te halen, en dat te doen voordat het Amerikaanse leger een kernbom op de stad gooit om af te rekenen met de zombieplaag. Maar niets is wat het lijkt, want de zombies blijken een samenleving gebouwd te hebben, waarbij sommigen van hen na kunnen denken.

NieuwsFilm

meest populair