Seth Rogen's zeer vreemde eerste ontmoeting met Tom Cruise

Seth Rogen's zeer vreemde eerste ontmoeting met Tom Cruise

Hoge nood, pasgeboren dochtertje en Scientology...

Seth Rogen is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood, maar toen hij voor het eerst op het punt stond Tom Cruise te ontmoeten, was hij toch wel ietwat zenuwachtig. Dit verliep ook niet geheel vlekkeloos...

Ongeveer 15 jaar geleden was Rogen samen met regisseur Judd Apatow door Cruise uitgenodigd, om het over diverse filmprojecten te hebben. Rogen en Apatow gingen naar Cruise, die destijds nog getrouwd was met Katie Holmes en net vader was geworden van dochtertje Suri.

Nerveus
Zo zegt Rogen tijdens een recent interview: ''We waren bijna aangekomen, maar ik moest zo erg naar de wc. Ik was ook wel nerveus Tom voor de eerste keer te ontmoeten. Ik wilde ook niet meteen zeggen: 'Hallo, leuk je te ontmoeten. Mag ik even meteen plassen?'''

''Ik wilde dat voorkomen, dus eenmaal op zijn gigantisch lange oprijlaan richting zijn huis stopte ik. Ik sprong even de bosjes in en deed het in een leeg flesje dat ik in de auto had liggen. Ik liet het flesje liggen en reed weer verder''.

Camera
Eenmaal op de terugweg kwam de acteur weer langs de plek waar hij gestopt was, toen hij de nodige veiligheidscamera's zag: ''Precies waar ik was gaan plassen zag ik een camera hangen, echt exact waar ik stond. Ik denk dus dat ze alles hebben meegekregen...''

Maar ook het gesprek met Cruise zelf verliep anders dan verwacht. Zo begon de Mission: Impossible-ster over Scientology, iets waar Rogen niet echt goed op wist te reageren.

Scientology
Zo gaat Rogen verder: ''Het was een rare periode voor Tom. Katie was net bevallen van hun dochtertje, maar nog niemand had haar gezien. De nodige mensen vroegen zich dus af of zij wel echt bestond. Ik vond het zielig voor Suri, ze was pas net goed en wel geboren maar iedereen had het al over haar dus daar stond wel een gigantische druk op het gezin''.

Op een gegeven moment begon Cruise over Scientology. Zo zegt Rogen: ''Hij zei: 'Als ik jullie kon vertellen waar Scientology echt over gaat en voor staat... Als jullie met 20 minuutjes de tijd geven, dan zou je echt verbaasd staan. Je kan het echt niet geloven!'''

Liever niet
Cruise was eveneens bezorgd dat hij door de media werd neergezet als een vreemde en eigenaardige persoon: ''Hij dacht dat de farmaceutische industrie een verkeerd beeld van hem wilde neerzetten'' zegt Rogen.

Over Scientotlogy hadden ze het echter niet: ''Judd kwam gelukkig met een goed antwoord. Hij zei: 'Laten we het maar gewoon hebben over de filmprojecten waarvoor we gekomen zijn'''.

NieuwsFilm

meest populair