Fan van monsterfilms? Check dan deze 5 tips op Netflix

Fan van monsterfilms? Check dan deze 5 tips op Netflix

We zetten vandaag vijf toffe monsterfilms voor je op een rij.

Netflix staat barstensvol films. Soms kan het moeilijk zijn de bomen door het bos te zien en te beslissen wat je wil kijken. Daarom kijken we zo nu en dan naar genres om te bekijken. Vandaag zetten we vijf monsterfilms op een rij.

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Ken Watanabe
Het nieuwe verhaal volgt de heldhaftige pogingen van het crypto-zoölogische agentschap Monarch, terwijl zijn leden het opnemen tegen een reeks godachtige monsters, waaronder de machtige Godzilla, die botst met Mothra, Rodan en zijn ultieme aartsvijand, de driekoppige King Godirah. Als deze oeroude supersoort - waarvan ooit gedacht werd dat het mythes waren - weer opkomen, strijden ze allemaal voor suprematie en ligt het voortbestaan van de mensheid in de balans.

The Mummy (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Kurtzman | Cast: Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Tom Cruise, Russell Crowe
Een oeroude prinses ontwaakt in haar crypte in de woestijn. Haar wraaklust is over de millennia gegroeid en nu is ze klaar om de mensheid ten onder te brengen. 'The Mummy' brengt je met van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden Oosten naar de verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen. Een nieuwe wereld vol goden en monsters.

King Kong (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Jackson | Cast: Naomi Watts, Jack Black, Adrien Brody, Thomas Kretschmann
De jaren '30. Een groep filmmakers reist af naar een legendarisch eiland om hun nieuwste film op te nemen. Eenmaal aangekomen blijken alle verhalen over het eiland op waarheid berust: het eiland wordt bevolkt door mysterieuze inboorlingen en vele gigantische beesten. Hoofdrolspeelster Ann Darrow wordt de gevangene van één van deze beesten: de 8 meter grote gorilla Kong.

Pacific Rim (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Charlie Hunnam, Diego Klattenhoff, Idris Elba, Rinko Kikuchi
In 'Pacific Rim' spelen zogenaamde 'Jaegers' de hoofdrol. Dat zijn gigantische robots die het op moeten nemen tegen gevaarlijke zeemonsters, de Kaiju genaamd. Helaas voor de mensheid van de toekomst bleken de Jaegers niet in staat de Kaiju te verslaan. Alles lijkt verloren, tot een oud-piloot en een student zonder ervaring een oude Jaeger vinden en leren gebruiken. Zij vormen de laatste hoop voor de mensheid.

I, Frankenstein (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stuart Beattie | Cast: Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski, Miranda Otto, Bill Nighy
Tegen de achtergrond van een dystopisch heden woedt een bittere strijd tussen waakzame waterspuwers en woeste demonen. Victor Frankensteins creatie Adam (Eckhart) raakt betrokken in deze strijd wanneer beide partijen het geheim van zijn onsterfelijkheid willen achterhalen.

NieuwsFilm

meest populair