'Man of Steel 2' had Brainiac en meer van Lex Luthor

'Man of Steel 2' had Brainiac en meer van Lex Luthor

Helaas gaan we de film nooit zien.

Zack Snyder werkte lange tijd aan een tweede Man of Steel-film. Die blijkt hoofdrollen gehad te hebben voor Brainiac, en natuurlijk Lex Luthor als de enige 'echte schurk'.

Snyder is op dit moment druk met de promotie van zijn Netflix-film Army of the Dead en vindt intussen ook tijd om te vertellen over zijn plannen voor het DC Extended Universe (die inmiddels geschrapt zijn door Warner Bros.).

Man of Steel-vervolg
Nu Warner Bros. aan een reboot werkt met schrijver Ta-Nehisi Coates, waarvoor een heel nieuwe Superman-acteur gezocht wordt lijkt de kans klein dat de film van Snyder er nog gaat komen.

Dat weerhoudt hem er niet van om te vertellen over zijn plannen:

"We hadden het over een Brainiac-film. Maar ik geloof dat de Kryptonians die zich in de Phantom Zone bevonden, daar waarschijnlijk nog altijd waren en de kans nog altijd bestond dat ze terug zouden keren," begon Snyder. "Denk maar aan Faora en de rest."

"Ik vond het altijd belangrijk om Superman van die buitenaardse uitdagingen te geven. Tegelijkertijd was het volgens mij ook belangrijk om door te gaan met Lex, omdat hij de echte vijand is, maar je moet buiten de Aarde zoeken naar bedreigingen, omdat hij zo ontzettend sterk is."

NieuwsFilm

meest populair