Gerucht: Green Goblin van Willem Dafoe is hoofdschurk van 'Spider-Man: No Way Home'

Gerucht: Green Goblin van Willem Dafoe is hoofdschurk van 'Spider-Man: No Way Home'

Zou het waar zijn...?

De Green Goblin van Willem Dafoe uit de Spider-Man-films van Sam Raimi zou de hoofdschurk zijn van Spider-Man: No Way Home. Dat meldt de bekende primeurtjesjager Daniel Richtman althans.

Norman Osborn alias de Green Goblin is een van de meest iconische schurken van Spider-Man. Veel fans hopen hem dan ook ooit te zien in het Marvel Cinematic Universe. Zij kunnen volgens Richtman nu opgelucht ademhalen. Hij schrijft op Twitter dat de Green Goblin de belangrijkste slechterik van Spider-Man: No Way Home gaat worden.

Sony en Marvel zouden Willem Dafoe - en niet Dane DeHaan, die de rol speelde in de recentere The Amazing Spider-Man-reeks - hebben gevraagd om opnieuw in de huid te kruipen van dit personage. Het is een bericht waar logischerwijs enthousiast op wordt gereageerd door de fans.


Enige voorzichtigheid geboden...
De reputatie en betrouwbaarheid van Richtman is namelijk erg discutabel. Daarom moeten we dit gerucht voorlopig maar met een korreltje zout nemen. Vast staat in ieder geval dat het multiversum een rol zal spelen in No Way Home en dat verschillende gezichten uit de eerdere filmreeksen hun debuut zullen maken in het Marvel Cinematic Universe.

The Illuminerdi, een onder fans bekende geruchtensite, claimde eerder dat Dafoe in gesprek zou zijn met Sony en Marvel voor een cameo in de film. Maar als we Richtman nu mogen geloven, gaat het dus om een veel groter aandeel. In het verleden heeft Dafoe aangegeven altijd open te staan voor een terugkeer. Dat is in ieder geval al een positief signaal.

NieuwsFilm

meest populair