'Venom: Let There Be Carnage' bevat nog meer symbioten

Toxin gaat vermoedelijk ook zijn debuut maken in de film van Sony.

De trailer van Venom: Let There Be Carnage debuteerde Carnage, de grote vijand van Venom in de comics. Maar mogelijk zal ook de symbioot Toxin verschijnen.

Venom is natuurlijk de beroemdste symbioot van het Marvel-universum. Maar hij is zeker niet de enige die er rondwaart. Zo kennen we al Carnage, Riot en ook Knull (de god en schepper van de andere symbioten). Sony lijkt nu ook alvast wat nieuwe symbioten op te zetten voor een eventuele derde film.

Nog meer!
Dankzij regisseur Andy Serkis weten we dat de politieagent Patrick Mulligan, die gespeeld wordt door Stephen Graham, in de toekomst mogelijk ook een symbioot krijgt. Serkis gaf namelijk aan dat de agent Mulligan heet.

En laat hem nou net in de comics de eerste gastheer van symbioot Toxin worden, die voortkomt uit Carnage. Dat betekent dat Toxin vermoedelijk opgezet wordt voor een verschijning in een eventueel vervolg op deze film.

In de Marvel Comics is Toxin nog sterker dan Carnage. Hij heeft niet alleen dezelfde vermogens, maar beschikt ook over grotere kracht. Hoewel het in Venom: Let There Be Carnage al zwaar zal worden voor Venom, zal dat in eventuele toekomstige delen nog erger worden.

NieuwsFilm

meest populair