Fan van zombiefilms? Check dan deze 5 tips op Netflix

Fan van zombiefilms? Check dan deze 5 tips op Netflix

Volgende week komt Army of the Dead uit. Kan je niet wachten? Check dan deze titels!

Heel lang duurt het niet meer tot de release van Army of the Dead op Netflix. In afwachting van die filmrelease, zetten we vandaag vijf toffe zombiefilms uit het aanbod van Netflix op een rij.

Zombieland: Double Tap (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ruben Fleischer | Cast: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin
Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor Zombieland: Double Tap. In deze actie komedie moeten de vier zombie killers het opnemen tegen verschillende soorten nieuwe zombies, en zelfs een groep meedogenloze overlevenden, vanaf het platteland tot aan het Witte Huis. Geschreven door Rhett Reese, Paul Wernick en Dave Callaham.

Dawn Of The Dead (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Sarah Polley, Ving Rhames, Jake Weber, Mekhi Phifer
Een Amerikaanse stad wordt onder de voet gelopen door een heuse zombie-plaag, en niemand lijkt de hongerige ondoden te kunnen stoppen. Een groep mensen, waaronder een zuster en een politieagent, besluiten voor al deze waanzin te vluchten en zoeken tijdelijk hun heil in een verlaten winkelcentrum.

#Alive (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Il Cho | Cast: Ah In Yoo, Shin-Hye Park, Bae-soo Jeon, Hyun-Wook Lee
De snelle verspreiding van een onbekende en levensgevaarlijke infectie maakt dat een complete stad in chaos vervalt. Een overlevende blijft in isolatie achter. Dit is zijn verhaal.

Cargo (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Howling, Yolanda Ramke | Cast: Martin Freeman, Anthony Hayes, Caren Pistorius, David Gulpilil
Een vader zit tijdens de nasleep van een gewelddadige epidemie in Australië vast. Hij gaat wanhopig opzoek naar een woonplek voor zijn meest waardevolle bezit: z'n dochtertje. Wat het er niet makkelijker op maakt is dat hij is gebeten door z'n vrouw en zelf ook langzaam in een zombie verandert.

Day of the Dead: Bloodline (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Hèctor Hernández Vicens, Pearry Reginald Teo | Cast: Sophie Skelton, Johnathon Schaech, Jeff Gum, Marcus Vanco
Een klein groepje wetenschappers en militairen woont onderaardse bunkers. Zij zijn de overlevenden van een zombieplaag, die ervoor heeft gezorgd dat zombies de macht hebben overgenomen in de Verenigde Staten. De wetenschappers gebruiken de zombies voor afschuwelijke experimenten. Dit tot groot afgrijzen van de militairen.

NieuwsFilm

meest populair