Featured

Fan van fantasyfilms? Check dan deze 5 tips op Netflix

We zetten vandaag vijf toffe fantasyfilms voor je op een rij. #Netflix

door Jim Pedd om 17:15 in Featured
Vandaag kijken we naar de fantasyfilms die Netflix in zijn aanbod heeft. We kijken daarbij niet naar de grote en epische films die zich in compleet andere werelden afspelen en komen daarmee tot de volgende vijf tips.

Annihilation (2018)
Regie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Benedict Wong, Sonoya Mizuno, David Gyasi
Gaat over vier vrouwen: een bioloog, een antropoloog, een psycholoog en een surveillant, die op een expeditie gaan naar Area X. Het betreft de twaalfde expeditie naar dit onbewoonde en verlaten gebied, waar de natuur de baas is.

Okja (2017)
Regie: Joon-ho Bong | Cast: Tilda Swinton, Paul Dano, Seo-Hyeon Ahn, Hie-bong Byeon
Een jong meisje met de naam Mija riskeert alles om een machtige multinational ervan te weerhouden haar beste vriend te ontvoeren - een gigantisch dier met de naam Okja.

Mowgli: Legend of the Jungle (2018)
Regie: Andy Serkis | Cast: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Naomie Harris
Het verhaal toont het opgroeien van het mensenkind Mowgli, die opgevoed wordt door een wolvenroedel in de jungles van India. Terwijl hij onder de beer Baloo en panter Bagheera de vaak harde regels van de jungle leert, wordt Mowgli geaccepteerd door de dieren in de jungle als een van hen. Door alle dieren, op één dier na: de angstaanjagende tijger Shere Khan. Maar er schuilen grotere gevaren in de jungle, waarbij Mowgli zijn menselijke oorsprong moet accepteren.

The House with a Clock in Its Walls (2018)
Regie: Eli Roth | Cast: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro, Kyle MacLachlan
Een jonge wees met de naam Lewis Barnavelt helpt zijn magische oom bij het vinden van een klok die het einde van de wereld kan inluiden.

Death Note (2017)
Regie: Adam Wingard | Cast: Keith Stanfield, Margaret Qualley, Willem Dafoe, Shea Whigham
Een middelbare scholier vindt een mysterieus notitieboekje. Als hij daar een naam in schrijft, overlijdt die persoon vrijwel direct. De lichamen stapelen zich al snel op en een FBI-agent zit de jongen op de hielen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair