'Army of the Dead': Check hier de briljante eerste 15 minuten

'Army of the Dead': Check hier de briljante eerste 15 minuten

De film van Netflix en Zack Snyder begint in elk geval geniaal.

Netflix kondigde vorige week al aan dat het van plan was om de eerste vijftien minuten van Army of the Dead vrij te geven. Vandaag heeft men die dan eindelijk vrijgegeven en kunnen we de nieuwe film van Zack Snyder al voor een deel bekijken.

In de vele recensies die al verschenen wordt het begin van de film vaak als het beste omschreven. Nu kunnen we dus zelf oordelen of we het daarmee eens zijn. Hier kan je de stream bekijken waar om 19:00u de 15 minuten worden vrijgegeven. Althans, op dat moment is een missie begonnen waarmee fans de 15 minuten kunnen verdienen!



Army of the Dead
De film Army of the Dead werd al in 2007 aangekondigd, maar bracht jaren door in een ontwikkelingshel bij Warner Bros., alvorens Netflix in 2019 de rechten kocht. Snyder werd aangekondigd als de regisseur en in juli van dat jaar begonnen de opnames al.

Centraal staat een groep huurlingen die een bijzonder gevaarlijke missie ondernemen. Ze moeten een casinokluis kraken in Las Vegas. Maar die kluis bevindt zich middenin een quarantainezone die overlopen is door zombies. En tot overmaat van ramp wil de Amerikaanse regering een kernbom op het gebied gooien. De tijd dringt, en dus is het een snelle en gevaarlijke missie!

Army of the Dead vormt het begin van een hele franchise. Er komt een prequelfilm genaamd Army of Thieves en er wordt gewerkt aan een anime-achtige serie genaamd Army of the Dead: Lost Vegas. Bovendien schijnt Snyder al te denken aan een vervolg.

NieuwsFilm

meest populair