Regisseur viert afronding opnames 'Sonic 2' met een coole setfoto

Het lijkt erop dat we meer gaan zien van de bizarre wereld waar Jim Carrey's Dr. Robotnik in de vorige film belandde...

Sonic the Hedhehog draaide begin 2020 in de bioscopen, en was een van de laatste grote kaskrakers voordat corona om de hoek kwam kijken. Hierdoor werd al snel het groene licht gegeven voor een vervolg, dat in het voorjaar van 2022 moet verschijnen. De opnames van de sequel zijn nu afgerond!

Jeff Fowler, regisseur van beide Sonic-films, vierde de voltooiing van de opnames met een toepasselijke foto. Fowler, gekleed in een Sonic-shirt, houdt de filmklapper voor het laatste shot vast met de Mushroom Planet op de achtergrond. Je kunt de foto hieronder bekijken.

In Sonic the Hedgehog 2 zal Ben Schwartz opnieuw te horen zijn als Sonic, en keren live-action castleden Jim Carrey, James Marsden en Tika Sumpter terug voor een tweede ronde. Op eerdere setfoto's zagen we daarnaast dat zowel Tails als Knuckles Sonic in enige capaciteit zullen bijstaan.

Sonic, Tails & Knuckles
Fowler liet eerder al weten dat het de bedoeling is om alle kernonderdelen uit Sonics universum terug te laten komen in de filmreeks:

"Voor de eerste film hebben we enkel naar de eerste game uit 1991 gekeken en het heel eenvoudig gehouden. Het was voor ons vooral belangrijk om Sonic en Robotniks en hun rivaliteit goed neer te zetten. En als dat goed gaat, kunnen we de wereld verbreden en andere personages die geliefd zijn bij de fans introduceren. En er is niemand die daar meer naar uitkijkt dan ik!"



NieuwsFilm

meest populair