"Cancel Gal Gadot" trending na controversiële uitspraken van de DC-ster

"Cancel Gal Gadot" trending na controversiële uitspraken van de DC-ster

Gal Gadot deed gevoelige uitspraken over het conflict tussen Israël en Palestina.

Gal Gadot is vandaag trending op Twitter. Gebruikers van het sociale medium lijken zich tegen de actrice gekeerd te hebben, na de reactie die ze gaf op het dodelijke en snel escalerende conflict dat gaande is tussen Israël en Palestina.

Gadot, die van israëlische afkomst is, deelde een bericht over de crisis die zich daar nu afspeelt. Ze gaf aan dat ze een "gebroken hart" heeft als gevolg van "een vicieuze cirkel die veel te lang doorgaat". Verder schreef ze dat "Israël het recht heeft om als een vrije en veilige natie te leven" en "onze buren verdienen hetzelfde". Ook bidt ze "dat de onvoorstelbare vijandigheden eindigen".



Flinke kritiek
Hoewel de actrice oproept tot vrede en wil dat snel een oplossing gevonden wordt, vinden sommige mensen dat blijkbaar niet goed genoeg. Ze vinden dat Gadot impliciet het geweld steunt.

Bovendien wijzen critici op het feit dat Gadot (verplicht) twee jaar diende in het Israëlische leger. Duidelijk moge zijn dat er veel woede is:



Voorlopig lijkt de kritiek niet direct gevolgen te hebben voor de actrice. Ze is verbonden aan een hele rits nieuwe grote films de komende jaren.

NieuwsFilm

meest populair